Kerstreizen 2023
Kerstreizen 2023

De gids 2024 zal medio december worden verspreid.
We hebben geen folder voor de kerstreizen 2023 verspreid.
De kerstreizen kunt u inzien op deze website. Kerstreizen 2023

Edisonweg 9
Alkmaar
Noord-Holland
1821 BN
NL
215 beoordelingen
SGR
checkmark90 jaar ervaring
checkmarkGecertificeerd vervoer
checkmarkUniek reisaanbod
checkmarkDeur tot deur service
Touringcar huren in Noord-Holland

Huur een touringcar in Noord-Holland

Of u nu een evenement, festival, sportdag, schoolreisje, werkweek of juist een bedrijfsevenement organiseert, voor een touringcar huren in Noord-Holland bent u bij ons aan het juiste adres. We rijden niet alleen in Noord-Holland en daarbuiten, maar onze standplaats is ook in Noord-Holland; Alkmaar. En indien gewenst rijden wij ook naar het buitenland. Wij hebben altijd de perfecte touringcar die past bij uw groepsgrote. Klaar om uw touringcar te huren in Noord-Holland?

oude bus

Touringcarbedrijf Noord-holland: de beste en groene keuze

Als u een uitje organiseert voor een grote groep, is een touringcar huren in Noord-Holland niet alleen een milieubewuste keuze, maar ook de meest comfortabele en ontspannen manier om te reizen. Al onze tourincars zijn veilig, goed onderhouden en voorzien van luxe zoals een airconditioning. Of u nu naar het buitenland gaat of een schoolreisje in de regio Noord-Holland plant, onze vriendelijke touringcarchauffeurs zorgen ervoor dat u veilig en blij op uw bestemming aankomt.

Waarom kiezen voor een touringcar van Bak Reizen?

  • Touringcars voorzien van alle gemakken
  • Vriendelijke en professionele chauffeurs
  • Korte aanrijtijden, sterk in de regio
  • Veilige en goed onderhouden touringcars
  • Touringcars voor alle groepsgroottes, van 16 tot 2.500 personen
  • U wordt voor de deur opgehaald en voor de deur afgezet
  • Scherpe prijs voor de huur van een touringcar
  • Veilig en schoon reizen met het ISO 9001 certificaat
  • Eigen onderhoudsgarage in Alkmaar (Noord-Holland)
  • Gegarandeerde reis of terugbetaling dankzij Stichting Garantiefonds Reisgelden
oude bus

Volledig ontzorgt reizen met de touringcar

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw reis voorspoedig verloopt. Wij kunnen voor u de lunch en entreetickets verzorgen, zodat de groep van alle gemakken voorzien is. U reist altijd met een schone bus volgens de ISO 9001 certificering. Alle touringcars worden technisch zeer goed onderhouden vanuit onze eigen onderhoudsgarage in Alkmaar (Noord-Holland). Wij staan klaar voor u om mooie ritten te maken.

oude bus

Goedkope touringcar huren in Noord-Holland

Ondanks dat kwaliteit en service hoog bij ons in het vaandel staan, profiteert u van een lage prijs voor de huur van een touringcar. Maar wat kost een touringcar huren in Noord-Holland nou precies? Dit hangt onder andere af van de grootte van de touringcar, de afstand die u wilt afleggen en de periode waarin u huurt. Vraag een offerte aan voor een touringcar huren en u ontvangt de exacte kosten binnen 48 uur in uw inbox.

Offerte Touringcar huren aanvragen

Offerte aanvragen voor een touringcar huren

Sinds 1933 bent u bij ons aan het juiste adres voor het huren van een touring car met chauffeur.

Verhuur van een touringcar met chauffeur

Huur een luxe touringcar bij Bak Reizen voor een comfortabele groepsreis. Onze touringcars zijn maximaal 3 jaar oud en bieden veel ruimte tussen de stoelen (85 cm), inclusief tafels. Met voorzieningen zoals airconditioning, mediaspelers, koelkasten, verstelbare stoelen en ABS, kunt u ontspannen en genieten van uw reis. Boek nu en ervaar de luxe van Bak Reizen!

Bak Reizen, specialist in groepsvervoer

Huur een luxe touringcar bij Bak Reizen voor een comfortabele groepsreis. Onze touringcars zijn maximaal 3 jaar oud en bieden veel ruimte tussen de stoelen (85 cm), inclusief tafels. Met voorzieningen zoals airconditioning, mediaspelers, koelkasten, verstelbare stoelen en ABS, kunt u ontspannen en genieten van uw reis. Boek nu en ervaar de luxe van Bak Reizen!