Edisonweg 9
Alkmaar
Noord-Holland
1821 BN
NL
217 beoordelingen
SGR
checkmark90 jaar ervaring
checkmarkGecertificeerd vervoer
checkmarkUniek reisaanbod
checkmarkDeur tot deur service

Een touringcar huren doe je bij Bak Reizen

Bak Reizen verzorgt met verhuur van onze touringcars jouw schoolreisjes, bedrijfsuitjes, dagtrips, vervoer van sportteams, groepsvakanties

Wilt u een touringcar huren?

Bij Bak Reizen bent u gegarandeerd van topkwaliteit en een voordelige prijs als het gaat om een touringcar huren. En een touringcar huren is super eenvoudig! Vul het offerte-formulier onder aan de pagina in met uw gegevens en wij sturen u binnen 48 uur een vrijblijvende offerte voor het huren van een touringcar. Of u nu met collega's, schoolgroepen, verenigingen of familie op stap gaat, wij hebben de perfecte oplossing voor groepen van 16 tot 5.000 personen. Het maakt niet uit of het om nationale of internationale ritten gaat, wij zorgen voor een onvergetelijke en comfortabele ervaring!

Huur een touringcar mét ervaren chauffeur

Bij Bak Reizen vindt u altijd de perfecte touringcar die aansluit op uw wensen. En het beste van alles: onze touringcars worden altijd verhuurd mét chauffeur! Onze chauffeurs zijn niet alleen gediplomeerd en zeer ervaren, maar ook uiterst vriendelijk en behulpzaam. Wij staan voor u klaar om u te ondersteunen bij het uitzetten van de optimale ophaalroutes en het regelen van extra's zoals lunch en entreegelden. Een touringcar huren bij Bak Reizen betekent dus dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken en dat u ontspannen kan genieten van uw reis.

Op onderstaande links vindt u meer informatie over het huren van andere type touringcars:

Offerte aanvraag voor een touringcar huren

Touringcar huren formulier

Offerte aanvraag voor een touringcar huren

Onze touringcars zijn uitgerust met de beste voorzieningen

Bij ons kunt u een touringcar huren die voorzien is van de nieuwste technologieën en comfortabele voorzieningen. Zo kunt u genieten van airconditioning, microfoon, koelkast, verstelbare stoelen, ABS, toilet en meer. We doen ons best om aan al uw wensen te voldoen en zijn flexibel als het gaat om speciale verzoeken voor uw rit of de bus zelf.

Voor grote of kleine groepen, onze touringcars staan voor u klaar

Bij Bak Reizen hebben wij een uitgebreid wagenpark waarmee wij altijd de meest geschikte touringcar voor uw gezelschap kunnen leveren. Of u nu een kleine of grote groep heeft, wij hebben diverse opties beschikbaar en zo kunt u altijd de touringcar huren die past bij uw behoefte. Zo hebben wij touringcars voor 16, 23, 50, 54, 58, 62 en 90 personen. Heeft u een nog grotere groep? Geen zorgen! Wij kunnen moeiteloos meerdere touringcars inzetten en zo tot wel 2500 personen vervoeren. Het huurtarief is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de af te leggen afstand, de huurperiode, het seizoen en of het om een weekend of doordeweekse reis gaat. Neem gerust contact met ons op als u een touringcar wilt huren en nog wat advies wilt. Dan bespreken wij de mogelijkheden en zorgen wij voor een passende offerte. Wij staan altijd voor u klaar om uw reis tot in de puntjes te verzorgen!

Offerte aanvraag voor een touringcar huren

Huur een touringcar voor een dagdeel tot meerdere dagen

Bij Bak Reizen bieden wij flexibele huuropties voor onze touringcars, zodat u altijd de perfecte oplossing kunt vinden die past bij uw reisbehoeften. Of u nu een touringcar wilt huren voor een dagdeel, een hele dag of meerdere dagen, wij hebben verschillende huurperiodes beschikbaar.

Bak Reizen is er voor elke gelegenheid

Bij Bak Reizen kunt u terecht voor diverse soorten uitjes. Een touringcar huren voor het vervoer naar een evenement, een bedrijfsuitje, schoolreisje of een ander soort groepsvervoer? Wij staan altijd voor u klaar om u van A naar B te brengen. Met onze ruime ervaring en expertise op het gebied van groepsvervoer, kunt u erop vertrouwen dat uw reis bij ons in goede handen is.

Offerte aanvraag voor een touringcar huren

Wij brengen u naar de mooiste plekken in Noord-Holland

Bak Reizen is ontstaan in Noord-Holland en daarom hebben wij een bijzondere band met deze prachtige provincie. Wij vinden het dan ook een eer om u te vervoeren met onze luxe touringcars naar de mooiste plekken in Noord-Holland, zoals Amsterdam, Alkmaar, Purmerend, Zaandam, Haarlem en Den Helder. Laat ons u meenemen op een onvergetelijke reis langs de vele hoogtepunten die deze regio te bieden heeft.

En natuurlijk de andere prachtige provincies

Een touringcar huren bij Bak Reizen betekent uiteraard niet dat wij u alleen naar de mooiste plekken in Noord-Holland brengen. Huur een touringcar bij ons en wij brengen u met plezier naar de leukste bestemmingen in Nederland, zoals Alkmaar, Haarlem, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Ontdek de bijzondere bezienswaardigheden en geniet van de ultieme luxe en comfort van onze touringcars. Laat ons uw reis tot in de puntjes verzorgen en maak er een onvergetelijke ervaring van.

Offerte aanvraag voor een touringcar huren

Met onderstaand formulier vraagt u een offerte aan. Op basis van deze informatie ontvangt u van ons binnen 2 werkdagen een passend voorstel.

Offerte aanvraag voor een touringcar huren

Veelgestelde vragen

Wat kost het huren van een touringcar?

De kosten voor het huren van een touringcar zijn uit verschillende onderdelen opgebouwd.

  1. Het aantal personen - Wordt het een kleine of een grote touringcar? Of is de groepsgrootte zo dat er meerdere touringcars ingezet moeten worden? 
  2. De tijdsduur van de rit - Gaat het om één uur of om 10 dagen? Dat is natuurlijk een belangrijk uitgangspunt voor de prijs. 
  3. Aantal af te leggen kilometers - Dit onderdeel is onder andere gekoppeld aan de brandstofprijs.
  4. De parkeerkosten en ferrykosten - Dienen wij de touringcar te parkeren op een plek die u heeft aangegeven? Of zijn we bij een evenement of stad waar parkeerkosten verplicht zijn? Dan belasten wij deze aan u door. Hetzelfde geldt voor de kosten van een ferry. Denk bijvoorbeeld aan een overtocht naar Texel met de touringcar. 
  5. Kosten verzorging chauffeur - Dit laatste onderdeel is vooral van toepassing op de meerdaagse reizen. Denk hierbij aan kosten voor een hotelkamer, ontbijt en diner.

Een offerte aanvragen voor een touringcar huren doet u eenvoudig online.

Hoeveel plaatsen zijn er in een touringcar?

Wij hebben touringcars in verschillende maten, waardoor wij zowel een groep van 10 als 90 personen kunnen vervoeren. Om precies te zijn gaat het om touringcars voor 17, 29, 44, 49, 50, 52, 54, 56, 58, 60, 62, 66, 80, 85 of 92 personen. Soms is een specifieke maat op uw bewuste reisdag niet beschikbaar. In dat geval zoeken wij de maat die voor u het voordeligst is. 

Hoe kan ik het beste een offerte aanvragen?

Op onze website vindt u op diverse pagina’s onder het kopje Touringcar huren een offerteformulier. Als u hier de gegevens van de rit achterlaat, krijgt u van ons een offerte toegestuurd.

Hoe lang van tevoren moet ik een touringcar boeken?

Het liefst zo vroeg mogelijk, dan voorkomt u dat wij geen beschikbaarheid meer hebben. Heeft u een spoedgeval? Dan doen wij er alles aan om u van een touringcar te voorzien. 

Kan ik een touringcar zonder chauffeur huren?

Als touringcarbedrijf is het niet mogelijk om alleen een touringcar zonder chauffeur te verhuren. Dit is verzekeringstechnisch namelijk niet geoorloofd.

Is er een gordelplicht in de touringcar?

Al onze touringcars beschikken over gordels en u bent wettelijk verplicht om deze te dragen.

Mag ik lopen in de touringcar?

Het is niet toegestaan om te lopen in de touringcar.

Sinds 1933 bent u bij ons aan het juiste adres voor het huren van een touring car met chauffeur.

Verhuur van een touringcar met chauffeur

Huur een luxe touringcar bij Bak Reizen voor een comfortabele groepsreis. Onze touringcars zijn maximaal 3 jaar oud en bieden veel ruimte tussen de stoelen (85 cm), inclusief tafels. Met voorzieningen zoals airconditioning, mediaspelers, koelkasten, verstelbare stoelen en ABS, kunt u ontspannen en genieten van uw reis. Boek nu en ervaar de luxe van Bak Reizen!

Bak Reizen, specialist in groepsvervoer

Huur een luxe touringcar bij Bak Reizen voor een comfortabele groepsreis. Onze touringcars zijn maximaal 3 jaar oud en bieden veel ruimte tussen de stoelen (85 cm), inclusief tafels. Met voorzieningen zoals airconditioning, mediaspelers, koelkasten, verstelbare stoelen en ABS, kunt u ontspannen en genieten van uw reis. Boek nu en ervaar de luxe van Bak Reizen!