Edisonweg 9
Alkmaar
Noord-Holland
1821 BN
NL
217 beoordelingen
SGR
checkmark90 jaar ervaring
checkmarkGecertificeerd vervoer
checkmarkUniek reisaanbod
checkmarkDeur tot deur service

Over Bakreizen

De eerste bus kwam in 1933, een Ford en bood plaats aan 22 personen. Hiermee werden eerst kerkgangers op zondag gereden en van lieverlee dagritten door heel Nederland.

De vader van de oprichter G.J. Bak (1915-2003) had in een schuur één vat van 200 liter benzine staan.

We schrijven 20 september 1933, de dag waarop G.J. Bak op zijn 18de jaar zijn rijbewijs kreeg (na 2 uurtjes rijles) en met die 200 liter benzine van start ging met een A-Ford als taxibedrijf. De eerste bus kwam in 1934, ook een Ford en bood plaats aan 22 personen. Hiermee werden eerst kerkgangers vanuit Egmond op zondag gereden en van lieverlee dagritten naar Rotterdam, Apeldoorn, et cetera.

In 1946 werd de eerste “grote” rit naar Frankrijk (Avignon) gemaakt, waarbij een gemiddelde snelheid van 55 km per uur amper werd gehaald. De Franse wegen waren in die tijd nog erbarmelijk slecht. In 1948 volgden reizen naar de Ahr en de Moezel en in 1950 de eerste Lourdes-, Zwarte Woud- en 15-daagse Romereis.

In 1961 werd in het centrum van Alkmaar, als één van de eerste, een reis- en boekingskantoor geopend. In 1995 werd besloten dit te beëindigen in verband met de opkomst van internet. Bak Reizen begon in 1978 als pionier Oost Europa reizen te organiseren met bestemmingen als Leningrad, nu Sint-Petersburg, en Moskou. Deze programma's werden abrupt beëindigd in april 1986 door de ramp in Tsjernobyl.

Onze dagtochtenprogramma's, theatertochten en meerdaagse reizen, waar jaarlijks vele mensen van genieten, zijn een begrip.

Deze reizen kunnen ook door groepen worden geboekt. Informeer naar de mogelijkheden en onze speciale voorwaarden.

Door inzet van vakkundig en goed geschoold personeel, met hart voor de zaak, is de cliënt in goede handen. Bak Reizen is bekroond voor zijn vakkundigheid met het Keurmerk Touringcarbedrijf.

Na dik 90 jaar jaar is en blijft Bak Reizen fris en vernieuwend en kijkt de huidige directie met trots naar een bedrijf dat zich heeft ontwikkeld tot een gerenommeerde Touringcar en Reisorganisatie. Met goed verzorgde reizen door heel Europa van de Noordkaap tot Spanje en van Engeland tot Roemenië. Bak Reizen gaat mee met de nieuwste ontwikkelingen, zoals investeringen in voertuig monitoring voor beter brandstof gebruik en nieuwe touringcars voorzien van Euro 5 en 6 milieuvriendelijke motoren welke veel minder fijnstof produceren. Inmiddels is de derde generatie van de familie Bak in actie. Kortom, Bak Reizen verwelkomt u ook de komende 80 jaar in een van onze touringcars.

Veel reisplezier!
De directie en medewerkers van

Bak Reizen

Bak Reizen brengt u naar de mooiste bestemmingen

Bak Reizen is sinds 1933 een begrip in personen vervoer. Bij ons kunt u terecht voor een touringcar huren, busreizen, dagtochten en dagtochten

  • checkmarkCompleet uitgeruste touringcars
  • checkmarkBusreizen naar prachtige bestemmingen
  • checkmarkBusreizen naar concerten en theater
  • checkmarkTouringcar voor verenigingen Touringcar voor schoolreisje
  • checkmarkTouringcar voor evenementen

Bak reizen brengt u naar de mooiste bestemmingen

Bak Reizen is sinds 1933 een begrip in personen vervoer. Bij ons kunt u terecht voor een touringcar huren, busreizen, dagtochten en dagtochten voor groepen & bedrijf. Duizenden reizigers gingen u al reeds voor.

Sinds 1933 bent u bij ons aan het juiste adres voor het huren van een touring car met chauffeur.

Verhuur van een touringcar met chauffeur

Huur een luxe touringcar bij Bak Reizen voor een comfortabele groepsreis. Onze touringcars zijn maximaal 3 jaar oud en bieden veel ruimte tussen de stoelen (85 cm), inclusief tafels. Met voorzieningen zoals airconditioning, mediaspelers, koelkasten, verstelbare stoelen en ABS, kunt u ontspannen en genieten van uw reis. Boek nu en ervaar de luxe van Bak Reizen!

Bak Reizen, specialist in groepsvervoer

Huur een luxe touringcar bij Bak Reizen voor een comfortabele groepsreis. Onze touringcars zijn maximaal 3 jaar oud en bieden veel ruimte tussen de stoelen (85 cm), inclusief tafels. Met voorzieningen zoals airconditioning, mediaspelers, koelkasten, verstelbare stoelen en ABS, kunt u ontspannen en genieten van uw reis. Boek nu en ervaar de luxe van Bak Reizen!