Edisonweg 9
Alkmaar
Noord-Holland
1821 BN
NL
216 beoordelingen
SGR
checkmark90 jaar ervaring
checkmarkGecertificeerd vervoer
checkmarkUniek reisaanbod
checkmarkDeur tot deur service

Uw Ideale Touringcar Huren in Alkmaar

Huur een touringcar in Alkmaar

Plant u een groepsreis, schoolreis of bedrijfsuitje en bent u op zoek naar een touringcar huren in de buurt van Alkmaar? Bak Reizen is uw betrouwbare partner voor het huren van een touringcar voor uw groepsvervoer in Alkmaar.

Touringcarbedrijf Alkmaar: Bak Reizen

Reizen met de tourincar is een milieubewuste keuze als u reist met grote groepen. We halen u voor de deur op en zetten u voor de deur af. Wel zo handig om te kiezen voor een touringcarbedrijf uit de omgeving. Bak Reizen is gestationeerd in Alkmaar. Daar hebben wij ook onze eigen onderhoudsgarage. Vanuit Alkmaar rijden onze chauffeurs de touringcars binnen Noord-Holland, maar des gewenst ook naar het buitenland. Met de touringcar van Bak Reizen geniet je van een zorgeloze groepsreis.

Waarom een Touringcar huren bij Bak Reizen?

Bij Bak Reizen zetten we ons in om uw touringcar ervaring plezierig te maken. Hier zijn enkele voordelen van reizen met een touringcar van Bak Reizen:

  • checkmarkErvaren Chauffeurs: Onze chauffeurs zijn niet alleen ervaren, maar ook vriendelijk en betrouwbaar, zodat u veilig en ontspannen kunt genieten van uw reis met de touringcar.
  • checkmarkKorte aanrijtijden. Sterk in de regio.
  • checkmarkUitstekende Service: Onze klantenservice is erop gericht om uw touringcar huurervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen.
  • checkmarkBetrouwbare Touringcars: Onze touringcars zijn goed onderhouden, zodat u zonder zorgen kunt reizen.
  • checkmarkKwaliteitsgarantie: De kwaliteit wordt gewaarborgd door ISO 9001.
  • checkmarkStichting garantiefonds Reisgelden: Bak Reizen is aangesloten bij SGR. Dit fonds staat garant voor uw vooruitbetaalde reisgeld, uw verblijf of terugreis.

Onze Touringcars: comfort en gemak

Wanneer u kiest voor het huren van een touringcar van Bak Reizen, kiest u voor comfort en gemak. Onze touringcars zijn uitgerust met alle moderne voorzieningen zoals airconditioning, verstelbare comfortabele stoelen en toiletten, om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken.

Klaar om de perfecte touringcar te huren voor uw volgende reis? Van midi-bus tot luxe touringcar en dubbeldekkerbus, bij Bak Reizen staan ze voor u klaar met chauffeur. U wordt opgehaald waar en wanneer u wilt en afgezet waar en wanneer u wilt. Bij Bak Reizen maken we het huren van een touringcar in Alkmaar niet alleen gemakkelijk, maar ook plezierig. Laten we samen een fantastische reiservaring creëren met de perfecte touringcar!

Vraag vandaag nog een offerte aan. Binnen 48 uur ontvangt u een vrijblijvende offerte voor het huren van een touringcar. We kijken ernaar uit om u te helpen bij het vinden van de ideale touringcar voor uw reis.

Offerte Touringcar huren aanvragen

Offerte aanvragen voor een touringcar huren

Bak Touringcar Verhuur Alkmaar

Bak Reizen Touringcar verhuur vindt u in Alkmaar op:

Edisonweg 9
1821 BN Alkmaar

Neem contact op via mail of telefoon
Tel. (072) 511 10 44

e-mail: info@bakreizen.nl

Sinds 1933 bent u bij ons aan het juiste adres voor het huren van een touring car met chauffeur.

Verhuur van een touringcar met chauffeur

Huur een luxe touringcar bij Bak Reizen voor een comfortabele groepsreis. Onze touringcars zijn maximaal 3 jaar oud en bieden veel ruimte tussen de stoelen (85 cm), inclusief tafels. Met voorzieningen zoals airconditioning, mediaspelers, koelkasten, verstelbare stoelen en ABS, kunt u ontspannen en genieten van uw reis. Boek nu en ervaar de luxe van Bak Reizen!

Bak Reizen, specialist in groepsvervoer

Huur een luxe touringcar bij Bak Reizen voor een comfortabele groepsreis. Onze touringcars zijn maximaal 3 jaar oud en bieden veel ruimte tussen de stoelen (85 cm), inclusief tafels. Met voorzieningen zoals airconditioning, mediaspelers, koelkasten, verstelbare stoelen en ABS, kunt u ontspannen en genieten van uw reis. Boek nu en ervaar de luxe van Bak Reizen!