Edisonweg 9
Alkmaar
Noord-Holland
1821 BN
NL
216 beoordelingen
SGR
checkmark90 jaar ervaring
checkmarkGecertificeerd vervoer
checkmarkUniek reisaanbod
checkmarkDeur tot deur service

Een pluspunt: we hadden de
hele reis prachtig weer

Hoogtepunten van onze zesdaagse busreis met BAK Reizen naar het Zwarte Woud waren voor ons de dag naar het bloemeneiland Mainau, een schiereiland in de Bodensee, en de dag naar Straatsburg, een indrukwekkende stad. Een pluspunt: we hadden de hele reis prachtig weer. Deze reis met BAK is ons heel goed bevallen.

We zijn in de gelegenheid geweest om vele mooie, grote reizen te maken, maar nu we ouder zijn hebben we niet zo veel zin meer om zelf een heel eind met de auto te rijden of een lange vliegreis te ondernemen. En we willen nu graag -wat dichter bij huis- het mooie Duitsland leren kennen. Via een advertentie maakten we kennis met de compleet verzorgde trips van BAK Reizen. We zeiden tegen elkaar: zullen we het een keer proberen? Het feit dat we van huis zouden worden opgehaald, sprak ons erg aan. 

Fantastiche reis We hebben vorige zomer bij BAK Reizen twee reizen naar Duitsland geboekt. De eerste was naar het eiland Rügen. Dat was zeer de moeite waard. De tweede reis was naar het Zwarte Woud. Het is een prachtig gebied. Samen met het fijne gezelschap, het zeer goede hotel en het schitterend mooie weer is het een fantastische reis geworden. We wilden altijd al heel graag een keer naar Straatsburg. Het is er inderdaad prachtig. We hebben in Straatsburg een geweldige dag gehad. Ook de dag naar het bloemeneiland Mainau was een absolute topper voor ons. Door de ligging groeien er subtropische bloemen en struiken. Je kunt er heerlijk wandelen. Het is heel fijn dat je met de bus overal dichtbij wordt afgezet. Dat maakt het een heel comfortabele reis.We zijn in de nazomer ook met BAK in Nederland op vakantie geweest; een klaverjasreisje naar Odoorn. We hebben voor dit jaar alweer een aantal reisjes vastgelegd. 

Zonder zorgen reizen
Het fijne van BAK is dat je zonder zorgen kunt reizen. Je wordt met een taxi opgehaald en naar de bus gebracht. Daar heb je besproken plaatsen. Na een kopje koffie ga je meteen op reis. We zijn ook wel eens met een andere busorganisatie op vakantie gegaan. Het nadeel is dat je dan heel vroeg op moet staan en eerst uren moet reizen

voordat je bij het uiteindelijke vertrekpunt komt. Dat vinden we zo zonde van de tijd! Wat BAK ook voor heeft op andere organisaties is dat je verzekerd bent van goede
hotels. Bovendien is de bus comfortabel en zijn de chauff eurs altijd prettig. En aan het einde van de reis is er altijd een uitstekend diner. Net een beetje beter BAK Reizen lijkt gewoon net een beetje beter dan organisaties met een vergelijkbaar aanbod. Mensen uit andere provincies benijden ons dat wij in Noord-Holland wonen. BAK reist namelijk alleen vanuit onze provincie. 

Sinds 1933 bent u bij ons aan het juiste adres voor het huren van een touring car met chauffeur.

Verhuur van een touringcar met chauffeur

Huur een luxe touringcar bij Bak Reizen voor een comfortabele groepsreis. Onze touringcars zijn maximaal 3 jaar oud en bieden veel ruimte tussen de stoelen (85 cm), inclusief tafels. Met voorzieningen zoals airconditioning, mediaspelers, koelkasten, verstelbare stoelen en ABS, kunt u ontspannen en genieten van uw reis. Boek nu en ervaar de luxe van Bak Reizen!

Bak Reizen, specialist in groepsvervoer

Huur een luxe touringcar bij Bak Reizen voor een comfortabele groepsreis. Onze touringcars zijn maximaal 3 jaar oud en bieden veel ruimte tussen de stoelen (85 cm), inclusief tafels. Met voorzieningen zoals airconditioning, mediaspelers, koelkasten, verstelbare stoelen en ABS, kunt u ontspannen en genieten van uw reis. Boek nu en ervaar de luxe van Bak Reizen!