Edisonweg 9
Alkmaar
Noord-Holland
1821 BN
NL
216 beoordelingen
SGR
checkmark90 jaar ervaring
checkmarkGecertificeerd vervoer
checkmarkUniek reisaanbod
checkmarkDeur tot deur service

Familie Veld uit Alkmaar. We hebben het enorm getroffen in Ierland. De meeste dagen was het heel mooi weer. Heel af en toe was er een buitje, maar dan was het zo weer over. Ierland is een prachtig land. Het uitkijkpunt bij de Cliffs of Moher vonden we het meest indrukwekkend. Het zicht op de steile rotsen die in zee verdwijnen is ronduit imposant

Ierland heeft een heel mooi landschap.De percelen zijn afgescheiden met muurtjes van keien. Op die percelenlopen veelal schapen. Je hebt er veel kastelen en ruines van kastelen. Zowel het landschap als de kastelen ogen allemaal wat ruiger dan in bijvoorbeeld Duitsland. Een erg mooi gezicht. Met het zonnetje erop is het helemaal fraai. Na een buitje, als de waterdruppeltjes aan de planten hangen, heb je met het zonlicht erop een prachtige schittering. De befaamde Ring of Kerry, een rit  die de kust volgt van het schiereiland Iveragh, was erg leuk. 

Riverdance
Wij hadden een dag vrij te besteden in Calway, een stad met een gezellig centrum met winkels en terrasjes. Hier ook diverse muzikanten met typisch Ierse muziek. In het hotel in deze stad hadden wij ook een avond met een optreden van een bekende Riverdance groep.

Een dag doorbrengen in Dublin was eveneens indrukwekkend. Hier komt het beroemde Guinness bier vandaan. Vriendelijkste stad Ieren zijn bijzonder aardig en zeer gastvrij. In een tijdschrift las ik dat Dublin zelfs twee keer door reizigers op TripAdvisor is verkozen tot de vriendelijkste stad van Europa. Dat kan ik me goed voorstellen. Zelf naar Ierland toe om de sfeer te proeven is het beste. Het jaar ervoor zijn we met BAK naar Sint Petersburg en de Baltische Staten gereisd. Van reisgenoten hoorden we van deze Ierland-trip met BAK. En omdat we toen naar het oosten waren gereisd, leek het ons leuk om het jaar erna ook eens naar het westen te gaan. Het is ons uitstekend bevallen.

Jaren geleden maakten wij onze eerste reis met BAK. We wilden een keer naar Wenen. Mijn vrouw is opgegroeid met klassieke muziek. Haar vader hield erg van opera en operette. In een advertentie bood BAK een reis aan naar Wenen met concertbezoek. Zo zijn we bij de organisatie beland. Het bevalt ons heel goed. Het fijne is dat je met kleine busjes van huis gehaald wordt en naar Heiloo gaat, waar je na een kopje koffie meteen in de reisbus stapt en op weg gaat naar de bestemming.

Op vakantie met de bus is erg gemakkelijk. Op een eenvoudige manier kom je in een ander land. Je hoeft zelf helemaal niets te regelen. De reis, de accommodatie en de excursies, alles wordt voor jou georganiseerd. Je bent echt op vakantie en je hoeft niets. Drink ik witte of rode wijn, dat is het enige probleem van de dag…  Extra gezelligheid Wat ook leuk is dat je bij busreizen eerder in contact komt met je reisgenoten dan bij andere reizen. Dat geeft extra gezelligheid. Kijk op de website voor ons reis aanbod. Maar ben op zoek om een bus te huren voor een gezelschap kunt u ook bij Bak Reizen terecht. 

Sinds 1933 bent u bij ons aan het juiste adres voor het huren van een touring car met chauffeur.

Verhuur van een touringcar met chauffeur

Huur een luxe touringcar bij Bak Reizen voor een comfortabele groepsreis. Onze touringcars zijn maximaal 3 jaar oud en bieden veel ruimte tussen de stoelen (85 cm), inclusief tafels. Met voorzieningen zoals airconditioning, mediaspelers, koelkasten, verstelbare stoelen en ABS, kunt u ontspannen en genieten van uw reis. Boek nu en ervaar de luxe van Bak Reizen!

Bak Reizen, specialist in groepsvervoer

Huur een luxe touringcar bij Bak Reizen voor een comfortabele groepsreis. Onze touringcars zijn maximaal 3 jaar oud en bieden veel ruimte tussen de stoelen (85 cm), inclusief tafels. Met voorzieningen zoals airconditioning, mediaspelers, koelkasten, verstelbare stoelen en ABS, kunt u ontspannen en genieten van uw reis. Boek nu en ervaar de luxe van Bak Reizen!