Edisonweg 9
Alkmaar
Noord-Holland
1821 BN
NL
216 beoordelingen
SGR
checkmark90 jaar ervaring
checkmarkGecertificeerd vervoer
checkmarkUniek reisaanbod
checkmarkDeur tot deur service
Update Coronavirus

27-12-2021

Onze reisgids 2022 is weer verstuurd en ligt bij u op de mat. Mocht u de reisgids niet ontvangen hebben neem contact met ons op en wij versturen hem u nogmaals. Uiteraard kunt u het nieuwe reisprogramma ook vinden op onze website. We zien volvertrouwen het nieuwe jaar tegemoet. 

 

18-05-2021

Langzaam maar zeker komen er steeds meer versoepelingen. De ziekenhuis opnamen gaan gestaagd omlaag en in Europa wordt de vaccinatie graad steeds hoger. Er komt licht aan het eind van de tunnel.  Zelf hebben wij de hoop gevestigd om te starten met reizen per 01-07-2021.  Mocht u interesse hebben in een reis dan kunt u deze bij ons boeken, u hoeft geen aanbetaling te doen. U betaald pas als de reis daadwerkelijk doorgaat. Voor u zit er dus geen risico aan.  We verwelkomen u graag weer in een van onze touringcars.

 

03-02-2021

We staan natuurlijk allemaal weer te popelen om op stap te gaan, maar de lockdown is helaas weer verlengd. Dus we moeten nog even wachten, voor vragen staan we voor u klaar.

18-06-2020

We mogen weer per 01-07-2020 zullen wij onze reizen weer gaan uitvoeren. Vele mensen zijn hier erg content mee. We reizen op huidige RIVM richtlijnen. Mocht u zelf niet mee willen kunt u altijd annuleren. Hier zitten wel annuleringskosten aan verbonden. 

 

26-05-2020

Per heden zijn we weer tijdens kantooruren bereikbaar. Ook voor leerlingenvervoer kunt u ook bij ons terecht. Tevens verrichten wij vervoer voor de land en tuinbouw sector.

18-05-2020

Update: geachte reizigers al onze reizen t/m 20-06-2020 zijn door het corona virus geannuleerd. Wij zullen u zelf gaan informeren. Verder zullen wij op 15-06-2020 weer een nieuw standpunt innemen. Mocht u wel contact met ons op willen nemen zijn wij telefonische bereikbaar van 09.00 tot 13.00 uur.

23-04-2020

Update: geachte reizigers al onze reizen t/m 01-06-2020 zijn door het corona virus geannuleerd. Gezien de drukte verzoeken wij vriendelijk geen contact met ons op te nemen. Wij zullen u zelf gaan informeren. Verder zullen wij op 12-05-2020 weer een nieuw standpunt innemen over reizen met een vertrek t/m 15-06-2020.

 

02-04-2020

Update: geachte reizigers op 22-04-2020 wordt bekend of de reizen tot 01-06-2020 geannuleerd gaan worden door het corona virus. Tot die tijd hoeft u het restant bedrag niet te betalen.

24-03-2020

Update: geachte reizigers al onze reizen t/m 15-05-2020 zijn door het corona virus geannuleerd. Gezien de drukte verzoeken wij vriendelijk geen contact met ons op te nemen. Wij zullen u zelf gaan informeren.

 

Geachte Bak Reizen klant,

Zoals u wellicht weet, ontgaat ook Bak Reizen het Corona virus niet. Het virus heeft de hele wereld in zijn greep en treft ook het toerisme ontzettend hard. En zo ook u, het heeft invloed op de door u geplande reizen en het alledaagse leven.

Bak Reizen heeft besloten om zeker tot 15 april geen busreizen meer uitvoeren naar uw vakantiebestemming. Voor reizen met vertrek vanaf 15 april informeren wij u zodra er meer duidelijkheid is.

Als uw reis binnen de genoemde periode valt, en wij genoodzaakt zijn deze niet uit te voeren,  dan ontvangt u van ons een voucher ter waarde van de betaalde reissom die u kunt gebruiken voor de betaling van een reis met een latere vertrekdatum. De voucher is één jaar geldig vanaf het moment van uitgifte en kan worden gebruikt voor alle reizen uit het Bak Reizen programma. We nemen de komende twee weken contact met u op over de voucher. Voor meer informatie over deze voucher kijkt u op de site van het 

Stichting Garantiefonds Reisgelden

Geen restitutie reissom
Wij begrijpen ook dat u voorkeur heeft voor teruggave van de reissom. Helaas treft het corona virus ons ook erg en hebben we voor de “corona voucher” gekozen. SGR staat garant voor deze voucher en waarborgt uw reissom.

Daarnaast vragen wij uw begrip voor het volgende:

  • Bak Reizen neemt het advies ter harte om zoveel mogelijk medewerkers thuis te laten werken. Dit betekent dat het erg druk kan zijn. Onze medewerkers doen hun uiterste best om iedereen zo snel mogelijk te woord te staan zoals u van ons gewend bent. Echter, deze uitzonderlijke situatie is ook voor ons nieuw en kan tot een wat langere wachttijd aan de telefoon leiden.
  • Wij vragen u zoveel mogelijk telefonisch contact met ons op te nemen en niet het kantoor te bezoeken. Reden hiervoor is dat we met minimale bezetting zitten en we verspreiding van het virus zoveel mogelijk willen voorkomen.
  • Onze openingstijden zijn gewijzigd: per 19 maart zijn wij van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 – 13.00 uur. Wij zijn dan alleen telefonisch bereikbaar op het gebruikelijke nummer.

Van onze medewerkers wordt veel verwacht. De onzekerheid zorgt er voor dat er grote inzet en flexibiliteit wordt verwacht. Als Bak Reizen zijn wij trots op hoe hier in ons team mee omgegaan wordt. Wij vragen dan ook uw begrip als zaken even anders gaan dan dat u van ons gewend bent in deze moeilijke en onzekere periode.

Mocht de reis geen doorgang vinden met betrekking tot het Corona Virus zullen wij contact met u opnemen.

Wij danken u voor het vertrouwen en geduld en wij hopen u zeker weer een mooie reis te mogen bezorgen later dit jaar. Wij hebben er alle vertrouwen in dat er over een tijdje weer mogelijkheid is tot reizen.

En voor nu: blijf gezond en zorg goed voor elkaar.

Met vriendelijke groet,

Bak Reizen

Olaf Bak
Directeur

Sinds 1933 bent u bij ons aan het juiste adres voor het huren van een touring car met chauffeur.

Verhuur van een touringcar met chauffeur

Huur een luxe touringcar bij Bak Reizen voor een comfortabele groepsreis. Onze touringcars zijn maximaal 3 jaar oud en bieden veel ruimte tussen de stoelen (85 cm), inclusief tafels. Met voorzieningen zoals airconditioning, mediaspelers, koelkasten, verstelbare stoelen en ABS, kunt u ontspannen en genieten van uw reis. Boek nu en ervaar de luxe van Bak Reizen!

Bak Reizen, specialist in groepsvervoer

Huur een luxe touringcar bij Bak Reizen voor een comfortabele groepsreis. Onze touringcars zijn maximaal 3 jaar oud en bieden veel ruimte tussen de stoelen (85 cm), inclusief tafels. Met voorzieningen zoals airconditioning, mediaspelers, koelkasten, verstelbare stoelen en ABS, kunt u ontspannen en genieten van uw reis. Boek nu en ervaar de luxe van Bak Reizen!