Edisonweg 9
Alkmaar
Noord-Holland
1821 BN
NL
216 beoordelingen
SGR
checkmark90 jaar ervaring
checkmarkGecertificeerd vervoer
checkmarkUniek reisaanbod
checkmarkDeur tot deur service
met de bus is zo gek nog niet!

Met de bus is zo gek nog niet!

Het is wel even andere koek dan van de ene kant van de stad naar de andere kant reizen: een busreis van 10 tot 20 uur naar een bestemming binnen Europa.

En dan lijkt het alsof je al een groot deel van je vakantie kwijt bent aan de reis, maar dat is niet zo. Bij bijna iedere reismaatschappij wordt dit gecompenseerd door de vakantie bijvoorbeeld 10 dagen in plaats van 8 dagen (met het vliegtuig) te laten duren. Zonder dat daarmee je reis meteen veel duurder wordt.

Waar ga je heen?

Er zijn talloze bestemmingen voor een busreis. Zo kun je een busexcursie of een busrondreis boeken, een culturele busreis met reisleiding, een winterexcursiereis of een stedentrip per bus. Voor alleenstaanden bestaan er zelfs speciale single-vriendelijke busreizen. Of je nu van Parijs, Londen of meer van Praag en Wenen houdt, van sneeuw of juist van zon, zee en strand, er is altijd een bestemming naar keuze te vinden.

Buspendelvakanties naar de wintersport of de zon
Hoewel de meeste busreizen compleet verzorgd zijn, kun je ook enkel een buspendel boeken. Zo zorgen de Comfortabele Royal Class-nachtpendels voor een comfortabele buspendelreis naar de bekende wintersportbestemmingen of een van de vele zonbestemmingen in Spanje, Kroatië en Italië of naar Hongarije of Oostenrijk. Zo komt je ‘s morgens enigszins uitgerust aan op de plek van bestemming.

Voordelen busreizen

Het klinkt vermoeiend en zonde van de tijd, toch hebben busreizen ook een aantal voordelen ten opzichte van een vakantie met eigen auto of een vliegreis.

Het is bijvoorbeeld hartstikke makkelijk om met de bus te gaan; je stapt in op een afgesproken locatie bij jouw in de buurt. De bus stopt in Nederland op verschillende plaatsen om mensen op te pikken, dus je hoeft hiervoor zelf niet ver te reizen, wat bijvoorbeeld met een vliegreis vaak wel het geval is. Vervolgens word je keurig direct naar de plaats van bestemming gebracht en kan de vakantie beginnen.

Een busreis is voor kleinere groepen ook nog eens voordeliger dan een vakantie met de auto. Met z’n tweeën benzine betalen voor een lange reis naar Spanje bijvoorbeeld, is tegenwoordig niet rendabel meer. Een busreis is meestal ook goedkoper dan een vliegreis, omdat je voor een vliegreis luchthavenbelasting moet betalen.

En je kunt je vast wel inbeelden hoe de sfeer in de bus kan zijn op de heenreis. Iedereen heeft enorm veel zin om op vakantie te gaan, naar zon, zee en strand, de bergen of naar die prachtige stad. Happy holiday!

bron: http://www.nu.nl/reizen/2546015/gemakkelijk-weg-met-busreis.html

Sinds 1933 bent u bij ons aan het juiste adres voor het huren van een touring car met chauffeur.

Verhuur van een touringcar met chauffeur

Huur een luxe touringcar bij Bak Reizen voor een comfortabele groepsreis. Onze touringcars zijn maximaal 3 jaar oud en bieden veel ruimte tussen de stoelen (85 cm), inclusief tafels. Met voorzieningen zoals airconditioning, mediaspelers, koelkasten, verstelbare stoelen en ABS, kunt u ontspannen en genieten van uw reis. Boek nu en ervaar de luxe van Bak Reizen!

Bak Reizen, specialist in groepsvervoer

Huur een luxe touringcar bij Bak Reizen voor een comfortabele groepsreis. Onze touringcars zijn maximaal 3 jaar oud en bieden veel ruimte tussen de stoelen (85 cm), inclusief tafels. Met voorzieningen zoals airconditioning, mediaspelers, koelkasten, verstelbare stoelen en ABS, kunt u ontspannen en genieten van uw reis. Boek nu en ervaar de luxe van Bak Reizen!